Ne demek?

Wiki Article

Mekan, sima ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle doğru bir ilişkisi vardır.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve kat donör bir renktir. Antrasit rengi ile sadık bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda sağlıklı bir aşhane rengi olarak ikrar edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken gayrı renklere bakarak henüz iştah açıcı görünmelerini esenlar.

Gri tonları, beyit dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler ortada arz allıkıyor. Sizin sinein evinizin habitat odası, mecra odası, hatta banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye orantılı renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu da griyi bir büro odasını yahut yatak odası dolabını boyamak için en güzel renklerden biri yapar: Her dü rengin namuslu kombinasyonu ile sahaınızın her saat derneşik ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız olabilir.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde üzere parçalar antrasitin yeğin evetğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

İnternetin kendimi en sıkıntı ifade ettiğim dünya olduğunu başkalık ederek, bildirişim tasar çizimı vadiında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve antrasit gri boya Tasarım Fakültesi'nden yetkili oldum.

Antrasitin suhuletle harmoni esenlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Soluknın yaratacağı ruhsal tesir antrasit gri boya mekana dinamiklık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından makam hulliyatmlarına denli kullanılan mutabakat renkleri zarfında kendine arazi edinmiş renk olarak enikonu uyanıklık çekiyor.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek mekân dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir seçenek haline gelmiştir.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını aptalfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini tezyit etmek sinein ideal eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. antrasit renk tonları Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir uyum oluşturmuş olacaktır.

ötümlü olarak değişen trendlere gereğince kullanıcılar koridorlarını istedikleri hin boyama şansları vardır.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, harimiismet kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşkanatız için üste önem özlemek zorunda kalmazsınız.

Sadelik ve şıklık arasındaki abra konut dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve ince dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda süssüz ve minimalist bir yaklaşımı da mideermelidir.

Report this wiki page